Ciprian Tătărușanu, umilit de Cristiano Ronaldo. Echipa sa a primit opt goluri. Cele mai drastice înfrângeri din cariera portarului

de: Beatrice Dumitru
03 04. 2024
Ciprian Tatarusanu, Abha. Foto: Profimedia

Etapă de coșmar pentru românii care joacă în Arabia Saudită. Ciprian Tătărușan a încasat opt goluri de la Al-Nassr, echipa lui Cristino Ronaldo. Cum a fost numit portarul român în presa internațională după cea mai dură înfrângere din cariera sa și câte goluri i-a dat starul portughez.

Câte goluri a primit Ciprian Tătărușanu de la Cristiano Ronaldo

Ciprian Tătărușanu (38 de ani) a fost titular și integralist în disputa Abha – Al Nassr, din etapa 26 a campionatului din Arabia Saudită, în care a primit opt goluri de la echipa lui Cristiano Ronaldo. La oaspeți, atacul a fost format din CR7 și Sadio Mane, cei doi fiind scoși la pauză, la scorul de 5-0. Portarul român a primit trei goluri de la Cristiano Ronaldo. În partea a doua, a încasat încă trei goluri.

După această umilință, presa internațională a scris despre Ciprian Tătărușanu, iar Goal l-a numit „The Big Loser”, marele pierzător.

„Tătărușanu a fost de vină la primul gol, având o intervenție slabă la lovitura liberă executată de Ronaldo la firul ierbii. Una peste alta, trebuie spus că întreaga echipă a fost neputincioasă în fața unei formații mult mai puternice, Al Nassr”.

„Tătărușanu, ce coșmar! Opt goluri încasate și hat-trick pentru Cristiano Ronaldo. La Milan, Tătărușanu a fost criticat des de fani, dar a fost și decisiv în anul în care echipa a câștigat titlul, apărând un penalty executat de Lautaro Martinez în derby”, au notta și italienii de la Pianeta Milan.

Ciprian Tătărușanu la Anha.În acest sezon, Ciprian Tătărușanu a mai încasat șapet goluri de la Al Hilal și șase de la Al Ahli.

Înfrângerea din partida cu Al Nassr este cel mai drastic eșec din cariera lui, dar a mai trăit două umilințe în Arabia Saudită, după 0-7 cu Al-Hilal și 0-6 cu Al-Ahli.

  • Formația lui Ciprian Tătărușanu, Abha, ocupă locul 17, penultimul, cu 22 de puncte, la două lungimi de salvare.

Echipa lui Reghecampf a condus, dar a pierdut

Într-o altă partidă, Al-Taee, echipa pregătită de Laurențiu Reghecampf (48 de ani) a pierdut cu Al-Taawoun, deși a condus cu 2-0. Cu fostul rapidist, Dugandzici, și cu Andrei Cordea (ex-FCSB) în primul 11, Al-Taee a avut 2-0 după 30 de minute, dar apoi a primit trei goluri și a pierdut cu 3-2.

Vezi și: De ce s-a retras Ciprian Tătărușanu de la națională. Un fost mare internațional a dezvăluit tot

Al-Akhdoud, formația la care evoluează internaționalii Andrei Burcă și Florin Tănase, și-a continuat seria de coșmar în campionat. Cu cei doi români printre titulari, Al-Akhdoud a fost învinsă la Riad, de Al-Hilal, scor 0-3.

  • Al-Akhdoud ocupă locul 15 în Saudi Pro League.

Mirel Rădoi, zdrobit în Emirate

Nici Mirel Rădoi nu a avut mai mult succes cu Al Jazira. A pierdut cu Al Wasl în sferturile Cupei Președintelui, scor 0-3.

Antrenorul român a ajuns în ianuarie la Al Jazira, una dintre cele mai bogate echipe din Asia, iar rezultatele înregistrate până acum nu sunt deloc bune: din șase meciuri a pierdut patru, a câștigat unul și a remizat o dată. Mirel Rădoi a semnat cu clubul din Emirate pentru un salariu de 2,5 milioane de euro anual.

Vezi și: EXCLUSIV Reacțiile halucinante ale portarilor de legendă de la naționala României, după plecarea lui Tătărușanu. Cine îl va înlocui

  • Al Jazira, are ca obiectiv clasarea pe primele locuri.
  • În campionat, Al Jazira e pe locul 8 din 14, cu 21 de puncte în 16 etape.